drs. Tonny van Kempen
drs. Tonny van Kempen
Tonny staat voor duidelijkheid, is betrokken en resultaatgericht. Door haar enorme expertise kan zij snel doordringen tot de kern van de problematiek en dat doet zij op een respectvolle manier.

“Als ik met mensen praat die even helemaal niet meer weten hoe ze hun leven weer op orde moeten krijgen, ben ik direct betrokken. Ik wil graag dat deze mensen weer prettig in hun vel zitten en goed kunnen functioneren. Van belang voor henzelf maar ook voor de organisatie waarin zij werken. Daar ondersteun ik van harte bij.”

Met haar kennis en ervaring begeleidt Tonny van Kempen individuele werknemers en organisaties in het beter en effectiever functioneren en het verder ontwikkelen van hun talenten. Daarbij dient vertrouwen en vertrouwelijkheid als basisuitgangspunt.

Expertise

Tonny van Kempen behaalde een doctoraal in persoonlijkheidspsychologie in Leiden. Ze volgde het Arbeids- en Organisatieprogramma in Amsterdam en werkt al meer dan vijfentwintig jaar met veel gedrevenheid in het vakgebied psychologie. “Ik werk met management en directie, maar ook met mensen van de werkvloer. Daarbij kom ik individuele, leidinggevende en operationele problemen en dilemma’s tegen in vele schakeringen.”

Vakbekwaamheid en kwaliteit

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)  heeft registers ingesteld om de vakbekwaamheid en kwaliteit van psychologen vast te leggen. De NIP-sector Arbeid & Organisatie heeft twee kwaliteitsregisters: het register Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP en het register Psycholoog Arbeid & Gezondheid NIP. Tonny van Kempen staat ingeschreven in beide registers en is geaccrediteerd voor beide kwaliteitskeurmerken. Aanvullend staat drs. Tonny van Kempen geregistreerd als Neurofeedbackpsycholoog NIP.

Om te kunnen voldoen aan al deze kwaliteitskeurmerken (NIP) is durende ontwikkeling van kennis en vaardigheden van belang, hetgeen APPA zeer serieus neemt waardoor kwaliteit van behandeling gewaarborgd blijft.

“Ik bied vertrouwen en vertrouwelijkheid, vraag veel van mezelf, en doe dat ook van mijn cliënten.”

Kwaliteit en expertise

Binnen bureau APPA bent u verzekert van de vakbekwaamheid van de Registerpsycholoog Arbeid en Organisatie en Arbeid en Gezondheid.

De Registerpsycholoog NIP/A&O– A&G is vakbekwaam op het gebied van mens, werk, organisatie en gezondheid. Samen met u zoekt de psycholoog naar wegen die leiden tot een optimale samenwerking tussen individu en organisatie, zodat zij aantoonbaar toegevoegde waarde hebben voor elkaar. Daarbij zijn gezondheid, prestatie en plezier in het werk de belangrijkste succesfactoren.  Met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid als resultaat. 

De kwaliteit en expertise van APPA bedrijfspsychologie blijft op niveau doordat APPA  jaarlijks veel investeert in opleiding en nascholing. Zo specialiseerde Tonny van Kempen zich in de Zelf Konfrontatie Methode (ZKM), Biofeedback, Neurofeedback, APF – Audio Psycho Fonologie – programma en EMDR. Als u meer wilt weten over haar expertise, klik dan op een van onderstaande links: