Persoonlijke benadering

Opvallend in onze manier van werken is de persoonlijke benadering. Wij gaan niet uit van enorme productie en massaliteit. APPA bedrijfspsychologie kenmerkt zich door hoogstaande kwaliteit van onderzoek, advisering en begeleiding. Dit bereiken we door te blijven bij- en nascholen in genoemde vakgebieden.

Klanttevredenheid

Om een optimaal rendement te halen vinden wij het belangrijk de resultaten zoveel mogelijk te meten. De klanttevredenheid is aantoonbaar hoog, onze klanten zijn doorgaans zeer tevreden over onze kwaliteit. Met enige regelmaat voeren wij hiervoor een klanttevredenheidsonderzoek uit.

Ervaring

APPA bedrijfspsychologie heeft meer dan 25 jaar ervaring op het vakgebied. Wij verlenen onze diensten aan leidinggevenden en medewerkers op alle niveaus, zowel uit profit- als uit non-profit organisaties. Denk aan werknemers uit de zakelijke dienstverlening; overheid; handel en industrie; zorg en welzijn; vervoer, transport, logistiek; technische bouw en installatie.

Onze professionaliteit is gewaarborgd, net als betrokken adviseurs en coaches.

APPA Bedrijfspsychologie wil een optimaal resultaat bereiken voor zowel de werknemer als de organisatie.

De persoonlijke ontwikkeling van de werknemers staat centraal, net als het bereiken van de organisatiedoelen. Zo is het zoeken van de balans tussen werk en privé van een werknemer net zo belangrijk als de efficiencydoelstelling van een bedrijf.

Wij geven de voorkeur aan multidisciplinaire vraagstukken, aan complexe problematiek waarbij een totaalaanpak belangrijk is. Onze professionaliteit is gewaarborgd, net als betrokken adviseurs en coaches. Respect, individueel maatwerk en vertrouwelijkheid typeren onze resultaatgerichte aanpak.